TRÄNING

TRÄNING

 

Nå din bästa form!


Träna enskilt eller i grupp med våra erfarna Personliga Tränare.

Vi ser till att du når resultat vare sig det handlar om specifika mål eller att komma tillbaka efter rehabilitering.

Hos oss kan du träna i grupp i vårt unika koncept Fusion Team Training, recovery återhämtning/avslappning/andning, i vår cirkelträning eller bland vår standardutrustning av fria vikter och konditionsmaskiner. 
Några av våra PTSmallgroup-träningsklasser

Fusion Team Training Mix

Fusion Team Training är en 30 minuter smallgroup klass med maximalt 8 personer i gruppen, där du får en unik kombination av kondition och styrketräning. Vi utnyttjar motstånd, hastighet och funktionella rörelser från vardagen. Du bygger muskelmassa och bränner kalorier i en liten grupp med hög energi och motiverande peppning från en av våra erfarna coacher. Du väljer enkelt din egen takt och intensitet vilket gör att denna klass passar alla träningsnivåer.


PT Smallgroup/Open Weight Trainer

PT Smallgroup och Open Weight Trainer är högintensiva träningspass där vi tränar med olika redskap såsom TRX, kettlebell, slamball, hantlar och egen kroppsvikt. Du tränar med en PT i en grupp om max 9 personer där vi kan individanpassa efter varje persons förmåga.


PT Smallgroup Strenght

Strength är en 45 minuters PTSmallgroup med maximalt 8 personer där vi tränar lite tyngre styrketräning och en hel del med fria vikter men även kroppsviktsövningar och mycket annat. Fokus helt enkelt på lägre intensitet men tyngre övningar för mer muskelutveckling.


PT Smallgroup Power i cirkeln

Detta strykepass kör vi i vår styrkecirkel med fokus på att våga utmana sig och köra tungt i maskinerna. Denna sorts träning ger stor möjlighet till muskelutveckling och styrka.


PT Smallgroup Senior

Senior är en 45 minuters PTSmallgroup med maximalt 10 personer i gruppen där fokus ligger på balans, stryka, rörlighet och andra färdigheter som vardagen kräver för att bättre klara av den. Mycket populär och nyttig runt pensionsåldern att ta tag i.


Bli stark i vår styrkecirkel i 24 minuter!