PERSONLIG TRÄNING

PERSONLIG TRÄNING

 

Få ut maximalt av din träning och nå dina mål på ett snabbt och effektivt sätt!


Att träna med en PT ger resultat oavsett vilken träningserfarenhet du har sedan tidigare. Kanske behöver du hjälp att komma igång, lära dig mer om ett specifikt träningsområde, söker inspiration eller vill ha hjälp att nå ett eller flera mål? Vi lägger tillsammans med dig upp en plan och du får individuella råd och peppning samt ett skräddarsytt träningsprogram. Investera i dig själv så vägleder, stödjer och uppmuntrar vi dig utifrån dina behov och din målsättning.


PT-konsultation

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Boka då en kostnadsfri PT-konsultation genom att fylla i detta formulär eller ringa 031-27 72 72. 


En PT-konsutation innebär ett samtal med en PT där vi tillsammans går igenom nulägesanalys, träningserfarenheter och hur din PT kan hjälpa dig framåt i din träning.PT Online

För dig som vill träna hemifrån erbjuder vi Personlig Träning Online. Vi anpassar träningen efter dig, dina önskemål och den plats du befinner dig på. Kontakta oss för köp och bokning av tider genom att fylla i detta formulär eller ringa 031-27 72 72.